w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

Viszlát NapHoldFeszt! Szevasz DUMDUM!

2009. június 25.-27.: DUMDUM Fesztivál (Days Under Music) @ Győr - PüspökerdőFellépők:

Audio Bullys
(UK), Dj Feadz (FR), Darren Emerson (UK), Paolo Mojo (UK), Oliver Huntemann (D), King Unique (UK), Florian Meindl (A), Ed Rush (UK), Freestylers (UK), Zodiac Cartel (UK), Hot X, Coyote, Chriss, Dandy, Kühl, Yvel and Tristan, Collins and Behnam, Palotai, Sikztah, Isu, DST, Sollabong, Jade, Bergi and Svindler, Fine Cut Bodies (live), Anima Sound System (dj set), Kollektiva Dj's, Headshotboyz (live), Tits and Clits (live), Chaab, Metha, Incident, Retroid, Dr.Zoidberg and Subotage, WPAHP, Dirty Monkeez, Axim, Ster and S-Pekt, Streako, Mario (SK), és még sokan mások...

Az elmúlt években egyre több kis fesztiváljellegű bulit látott napvilágot kishazánkban. Ezen fapados jelenségek egyik legkiemelkedőbbje volt már több évre visszatekintő és magát hivatalosan is minifesztnek cimkéző győri NAPHOLD ami minden év júniusában került megrendezésre ahogy némi változással idén is teszi. A rendezvény idén már új név mellett új koncepcióval is indítja a nyarat, megszűnik az elektronikus zenei genre 90%-ban breakbeat felé kötődése, az elmúlt években bevezetett ingyenes belépés, valamint a terület bővülésével 3 különálló zenei színpadra osztott.

Amit kapunk egy hihetetlenül barátságos árú és emellett parádés felhozatallal büszkélkedő buli amit 3 napon át festői környezetben élvezhetünk, a nyaraláshoz szükséges mindennel felszerelt kis szigeten a paintballtól a strandolásig, vagy a quadozásig. A tavalyi 2 nap felért a londoni Fabric egy jó eros partyjával, [ízelítő a tavalyi nevekből: Alex Metric, Coldcut, Aquasky, Elite Force, Madox/Riva Starr, Breakfastaz] így idén június 25-27-ig sem lesz ez máshogy.

Ami már biztos, hogy a DUMDUM-on lép fel itthon első alkalommal a brit slágergyáros AUDIO BULLYS méghozzá élőben, a francia Ed Banger DJ FEADZ és a dnb apu ED RUSH valamint az utoljára itthon a Balaton Soundon hallható ex-Underworld tag DARREN EMERSON is, aki egyetlen hivatalos GU36 albumbemutatóját itt követi el kizárólag, a közönség kedvenc PAOLO MOJO társaságában, szombaton a német OLIVER HUNTEMANN egyáltalán nem elhanyagolható szettje valamint KING UNIQUE és FLORIAN MEINDL osztja a lapot és ráadásként természetesen a hozzávaló magyar főhősök is képviseltetik magukat. A szervezők tanulva az utóbbi évek szeszélyes időjárásból idén egy komplett és konkrétan nagycirkuszi méretekkel bíró sátorba lopják be ezt az egész nagyszínpadot és több mobilfedéssel igyekeznek megoldani az esetleges elázást, habár a tavalyi esős idő ellenére is több ezren voltak kíváncsiak az akkor még Napholdra.

A DUMDUM szeret Téged! :)

www.dumdum.hu
www.dumdumlovesyou.com