w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

Több Technót a Parlamentbe! Szavazz a Deaf Company techno-jelöltjeire

A techno kultúra elengedhetetlen, szerves része életünknek, mely elől ma már nem lehet elbújni. Április 11-én azonban nem csak a hazai politikai elitre figyel majd az ország! A választásokkal egy időben útjára indul egy jó adag humorral és iróniával nyakon öntött kezdeményezés, amely a 2010. évi szabadtéri fesztiválok technokratikus elő-estje.

A "Több Technót a Paralmentbe!" elnevezésű rendezvény nem a pártharcoktól és vitáktól, hanem a felhőtlen szórakozástól és nem utolsó sorban a hazai underground szcéna krémjének lemezeitől és az elektronikus tánczenétől lesz hangos. A "Több Technót a Parlamentbe!" kezdeményezés egyszeri és egyedülálló, célunk a techno kultúra akaratának érvényesítése!

Szavazz Te is a Deaf Company techno-jelöltjeire, akik Detective Kelly és Streako, a két kompanista.

A 12 induló partyszervező team és dj-csapat jelöltjei közül azok lépnek fel az április 11-i bulin a Vértanúk terén, akik a legtöbb LIKE-ot, azaz a legtöbb "szavazatot" gyűjtik össze a "Több Technót a Parlamentbe!" csoport üzenőfalán. A "szavazatok" csak a csoport üzenőfalán érvényesek!Amit tenned kell, lépésről-lépésre:

1. Kattintás: Csatlakozz a Több Technót a Parlamentbe! csoporthoz!

2. Kattintás: A Deaf Company jelöltjeinek, azaz Lengváry Norbert (Detective Kelly) és Deme Marcell (Streako) hozzászólásaihoz nyomj egy LIKE-ot!

Nektek csak egy kattintás, nekünk viszont egy ciklus a techno-parlamentben! Számítunk Rád, hogy mindig számíthass ránk! Nincs mese. Deaf Company-t a Parlamentbe!