w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

2010.10.22.: Deaf Company w/ NVC Djs @ Artakatakomba

2010. október 22-én, pénteken újra megnyitja lemezestáskáit a Deaf Company legénysége. A megújult, kibővített Artkatakomba ad otthont annak a miniestnek, amely a srácok idei szezonjának előestéje lesz. A koncepció egyszerű: a megszokott kompánia-nevek mellett azok a barátaink váltják majd egymást a pultban, akiket nem csak emberileg, hanem zeneileg is kedvelünk.

Az első felvonás vendégművészei a közkedvelt No Vidra Crew dj párosa, Sinko és Dr. Zoidberg lesznek, akiket senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a budapesti partyélet elengedhetetlen kellékeiként tartja őket számon a popszakma. A laza hangulatú örömzenélést egy másik jó barátunk, Dorian Knox fogja kiegészíteni, aki szettjeivel a legszigorúbb zeneműértők elektronikamániáját is képes csillapítani.

A vendéglátók közül ezúttal a bakelithuszároké a terep, akik nem restek eltörölni a határt a tech-house, a minimalizmus, valamint az andalító elektronika között - mindezt a playmate dj-k számára ismeretlen zeneközpontúság és elhivatottság hipnotikus hatásai alatt.2010.10.22.: Deaf Company w/ NVC Djs @ Artkatakomba

Dj-k:

Sinko & Dr. Zoidberg (No Vidra Crew)
Dorian Knox (Deafness Records)
Streako (Deaf Company)
andy_age (Deaf Company)
Bridgend (Deaf Company)

Start: 22.00 | Belépő: 500 HUF
Helyszín: Artkatakomba, 1137 Budapest, Szent István Krt. 2.

www.deafcompany.com
www.nvc.hu
www.nvc.hu/muveszeink/sinko
www.nvc.hu/muveszeink/dr-zoidberg
www.myspace.com/dorianknox
www.deafnessrecords.com