w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

2011.01.21.: Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night w/ Tamas Markus aka Jay Cortez

Az új év új kezdetet jelent, a zalaegerszegi éjszakai életben is. Az Egerszeg Technikum a Club Silver falai közt egy olyan új eseménysorozatot indít, amelyre már hosszú ideje várnak az elektronikus tánczenét kedvelő partyarcok:

Előtérben a minőség!

Az első buli színvonalát a soproni illetőségű Deafness Records művészei emelik egy magasabb szintre, köreikben a zalaiak egyik kedvenc lemezlovasa, Tamas Markus (aka Jay Cortez), akit feltehetően egyetlen helyi zeneszeretőnek sem kell már bemutatni. Jay hosszú évek óta a szakmában tevékenykedik és számtalan fellépésen okozott felejthetetlen pillanatokat a közönségének. Természetesen ismét ellátogat hozzánk a Deaf Company alapítója, Streako is, aki a Technikum stábjának jóbarátja és támogatója. Az alaphangulatért az Urban Café rezidense, Zalaegerszeg egyik legtehetségesebb lemezpörgetője, Interface lesz a felelős.

Ne feledkezzünk meg a rezidensekről sem, akik zene iránti megszállottsága és kitartó munkája gyümölcseként született meg ez az egyedülálló kezdeményezés: B-Squit és Edwin Lumen!2011.01.21.: Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night @ Club Silver, Zalaegerszeg

Dj-k:

TAMAS MARKUS (aka Jay Cortez) (Mind The Tech / Strip Records / Deafness Records)
STREAKO (Deaf Company / Deafness Records)
INTERFACE (Urban Cafe)
B-SQUIT (Egerszeg Technikum / Deafness Records)
EDWIN LUMEN (Egerszeg Technikum)

Start: 22.00
Entry: 600 HUF

Az esemény a Facebook-on:

Az esemény a Resident Advisor-on: