w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

SOUNDHEAD BEST OF 2010 - Szavazz Streako-ra és a Deaf Company Dj-ireAz új év beköszöntével a 8. alkalommal tartja meg a szokásos évértékelését a Soundhead, mely ezúttal 8 + 1 kategóriában ad lehetőséget, hogy véleményezhesd az idei évet elektronikus zenei szempontból, legyen szó fellépőkről, kiadványokról, vagy akár rendezvényekről. Ha szimpatizálsz velünk, akkor ne habozz, szavazz Te is bátran Streako-ra és a Deaf Company dj-ire a 'Kedvenc Magyar Dj-d' és a 'Ki volt 2010 új hazai felfedezettje?' kategóriákban!

A tavalyi felmérés végül nem várt sikert aratott köreitekben és az internetes közeg okozta nagyfokú interaktivitásnak (ezáltal egyszerű kezelhetőségnek) köszönhetően hatalmas mennyiségű szavazat érkezett be a Soundhead szerkesztőségébe. Idén ezt nemhogy megismételni, hanem megsokszorozni szeretné a legnagyobb hazai elektronikus zenei site, úgyhogy voksolj bátran!

A BEST OF 2010 szavazás célja: minél nagyobb körből leszűrni hogy TI, akik hónapról hónapra benne mozogtatok ebben az elektronikus zenei világban, hogyan értékelnétek ezt az évet!

Az nem feltétlenül baj, ha nem tudsz minden kategóriában 3 nevet leÍrni, viszont minden kategóriában minimum egy név megadása kötelező! Amennyiben ez nem valósul meg, a szavazatod érvénytelenné válik!

SZAVAZZ TE IS STREAKO-RA ÉS A DEAF COMPANY DJ-IRE A SOUNDHEAD 'BEST OF 2010' SZAVAZÁSÁN A 'KEDVENC MAGYAR DJ-D' ÉS A 'KI VOLT 2010 ÚJ HAZAI FELFEDEZETTJE' KATEGÓRIÁKBAN!

www.soundhead.hu/bestof2010