w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

2011.03.19.: Deaf Company & Deafness Records Showcase @ Artkatakomba

Deaf Company & Deafness Records Showcase, avagy underground vadromantika az Artkatakombában!

A Deaf Company-s srácok nem bírnak sokáig egy helyben ülni, az egyszer biztos! Március 19-én, szombaton újra az Artkatakomba falai között vendégeskedik a nemrég hatodik születésnapját ünneplő csapat egy része, néhány érdekes zenei egyéniséggel kiegészülve. A dj-team most egy rendhagyó estével jelentkezik, ugyanis a tőlük szokatlan, ám számukra egyáltalán nem idegen hangzások felé veszik az irányt.

A "keménymag" mellett masszívan fellép a manapság már nem csak tech-house/break szettjeiről híres Metha (Breakbeat Massive); a Deafness Records-nál nemrég debütált dunaújvárosi PaulMeth (live!) duó; valamint a zalaegerszegi tech-nikus B-Squit is.

A buli mottója: "csak sallangmentesen!"

Az estét a most először közönség előtt muzsikáló boyband, vagyis a Streako & B-Squit páros b2b szettje nyitja, aminek következménye egy újhullámos dubtech/tech-house/house/experimental warm-up, és valószínűleg egy tetemes sörfogyasztás lesz. :)

A boyband mellett továbbá a kreativitás lógó nyelvű fantomja, andy_age is meglepetéssel készül, illetve a körmendiek kedvence, Bridgend is villant majd, természetesen a vendég fellépők hathatós lemezpakolgatásával és közreműködésével. Persze semmi rosszra nem kell gondolni, csupán a vájtfülűeknek jeleznénk: előre dörzsölhetik a tenyereket és a füleket!

Ha egy családias estre vágysz, de nem szeretnél elszakadni a minőségi elektronikus zenétől, esetleg egy igazi kortárs művészeti alkotótégelybe látogatnál, vagy csak szimplán kiengednéd a gőzt: az Artkatakombában a helyed!2011.03.19.: Artkatakomba presents Deaf Company & Deafness Records Showcase

Dj-k:

METHA (Breakbeat Massive, Adidas Originals, Antropos)
STREAKO (Deaf Company, Deafness Records)
ANDY_AGE (Deaf Company, Deafness Records)
BRIDGEND (Deaf Company, Deafness Records)
B-SQUIT (Egerszeg Technikum, Deafness Records)
PAULMETH Live! (Deafness Records)

Start: 22.00
Belépő: 500 HUF | Lányoknak ingyenes!

Helyszín: Artkatakomba - 1137 Budapest, Szent István krt. 2.

www.artkatakomba.hu
www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com
www.methadj.com
www.antropos.hu

A szokásos Facebook és Resident Advisor attend:

www.facebook.com/event.php?eid=172200689494891
www.residentadvisor.net/event.aspx?228751