w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

2011.11.11.: Egerszeg Technikum & Deafness Records pres. DJ BUDAI @ Extreme Club - Zalaegerszeg

A hosszúra sikeredett nyári szünet után egy igazán nagy durranással indul az Egerszeg Technikum - és vele párhuzamosan karöltve a Deafness Records Netlabel második buliszezonja. Az új rezidencia kedvezőbb adottságai, nagyobb befogadóképessége merészebb tervekre ösztönözte a szervezőgárdát, akik nem töprengtek sokat: az őszi szezon nyitóbulijára az ország első számú, s talán legkedveltebb tech dj-jét, Budait hívták meg.

A mindig mosolygó 'nagy öreg', Dj Budai már több mint 20 éve pörgeti a lemezeket. A 90-es évek elejétől a techno játszotta a főszerepet szettjeiben, olyan legendás helyek hangzását formálva, mint a Hysteria, a Flört, a Dark Side és az E-Play. Barátaival útjára indította a FREEE magazint, majd 96-ban áthelyezte rezidenciáját a siófoki Palace-ba.

Az elkövetkező években számos mixlemezt adott ki, melyeket egytől-egyig a magyar elektronikus zene meghatározó alkotásaként tartanak számon. Zeneszerzői pályája még az ezredforduló előtt elindult, és számos külföldi megjelenés után 2001 végén Vic-kel megalapította az Egoist Records-ot, amely 2005-ben bővült a mélyebb hangvételű 'I Love Deep' címkével. Ugyanezen a néven elindították Budapest akkoriban egyetlen deep-house klubestjét, amely napjainkig az ország egyik legnépszerűbb sorozata.

Mai napig dinamikus, funky és energikus zenéje valamint pozitív kisugárzása áthat a tánctérre, minden pillanatát felejthetetlenné téve szettjeinek. Hasonló élmény vár a zalaegerszegi közönségre is, ahol a hangulat megalapozásáról, illetve levezetéséről természetesen a rezidens lemezlovasok gondoskodnak majd, Streako, B-Squit és Edwin Lumen személyében.

2011.11.11., Péntek: Egerszeg Technikum & Deafness Records presents DJ BUDAI @ Extreme Café & Club - ZalaegerszegDj-k:

DJ BUDAI
Streako
B-Squit
Edwin Lumen

Start: 22.00
Belépő: 1000 HUF
Helyszín: Extreme Café & Club - Zalaegerszeg, Balatoni út 5-7. (Zala Park)

Kapcsolódó linkek:

www.djbudai.com
www.facebook.com/egerszegtechnikum
www.deafnessrecords.com
www.extremecafe.hu

Facebook attend: www.facebook.com/event.php?eid=186240418124258