w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

Promo: 2012.03.09. Vibrations @ DC Nappali, Veszprém

Mi a közös a modern house stílusban, két feltörekvő fiatal lemezlovászban, és egy közkedvelt veszprémi szórakozóhelyben? A vibrálás! Márciusban egy valóban új bulisorozat veszi kezdetét Veszprémben, ami nem a magamutogatásról, hanem a jó társaságról és a zenéről szól. 2012 elején két fiatal, az underground zenei világot szívügyének tekintő tehetséges dj gondolt egyet, és létrehozta a Vibrations elnevezésű projektet, melynek lényege a house zene tagadhatatlan szeretete.

S hogy miben különbözik egy Vibrations buli a többitől? Célunk és jelszavunk: az érték! Ha tiszavirág életű, fiatalokat habzsoló, száguldó tempójú zenei stílusokat szeretnél hallani, akkor a Vibrations nem a te pályád... A techno otthon marad! Kellemes, fület simogató, bugis, értékes tartalommal bíró modern muzsikákban viszont nem lesz hiány: 100%-ban a színtiszta house és a nu disco vidám hangulata határozza meg a Vibrations bulik hangulatát! Nálunk nem kell megfelelned senkinek, itt nincsenek megkötések, csupán játékos szabályok: a Vibrations bulik alatt nem készül partifotó, hiszen a zene szeretete és a jó hangulat nem igényel képzelt kifutókat!

Lemezlovászok tekintetében 2, maximum 3 dj lép majd a pult mögé, így mindegyik hanghullám-lovagnak lesz ideje, hogy kiélje különös zenei hajlamait, és a legmagasabb szintre emelje az est hangulatát – mindezt azért, hogy a vájt fülűek se szomorkodjanak, és elégedetten, zenei csemegékkel megrakodva térjenek majd haza. ;) Sok jó ember van, de mi kis helyen is elférünk, pláne, ha mindannyian egy Vibrations bulin vagyunk! :) A jó társaság garantált, back to the underground!