w e l c o m e

"A holnap művészeinek egyetlen esélye, ha lemennek a föld alá." - Marcel Duchamp (1961)

2012.04.07.: 7 ÉVES A DEAF COMPANY

Hét. A mesében a törpék, a gonoszok, a sárkányfejek, Szindbád utazásainak, vagy éppen a mérföldes csizma varázslatos száma. Egy szám, melyhez mindig is mesés utak, utazások és persze mérföldkövek tartoztak és tartoznak ma is, legyen szó kultúráról, filmművészetről, zenéről.

Hét év állandó jelenlét az elektronikus zenei szcénában nem kis idő. A hazaiban különösen nem. Ezt az évfordulót ünnepli most kis csapatunk, a Deaf Company.

A mondás úgy tartja, hogy egy kapcsolatban a hetedik év a fordulópont: ha ez idő alatt minden rendben van, akkor a továbbiakban is minden jól alakul majd. Mi köszönjük, jól vagyunk, és még mindig együtt, igazi csapatként mozgolódunk az ország dj-pultjai mögött. 

Hét év nagy idő, de mi továbbra is gyermeki izgalommal és készülődéssel várjuk a számunkra mérföldkövet jelentő hetedik Deaf Company születésnapot, ami a soproni bázisunkon, a Pub Fiction-ben kerül megrendezésre. A Deaf Company vinilistái mellett jó barátaink, Igor Do’urden, valamint a Cartridge & Stillhalter testvérpáros is tiszteletét teszi a rendezvényünkön. Nem szeretnénk túlragozni a dolgot: ahogy az elmúlt évek alatt, most is várunk minden, egy kicsit is dekadens, kicsit is őrült zenekedvelőt egy nagy őrületre! :)2012.04.07.: 7 ÉVES A DEAF COMPANY @ Pub Fiction Club - Sopron

Dj-k:

IGOR DO'URDEN
CARTRIDGE & STILLHALTER
STREAKO & ANDY_AGE
BOURNE
BRIDGEND
TOMCHI


Start: 21:00

Belépő: 800 Ft, amely magába foglal egy welcome drink-nek álcázott party-indító szérumot!

www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com
www.igordourden.com
www.smashingbeats.com
www.illegaldrums.hu